Laat samen met ondernemerscoach Roeland Bridié jouw bedrijf opbloeien

Succesvol zijn en blijven, ondernemerscoach Roeland Bridié zorgt samen met jou voor de juiste focus
jaar ervaring
0 +
ondernemers gecoacht
0 +
toewijding
0 %

Coaching op maat

Tijdens een coachingsessie gaan wij samen aan de slag. Bij mij staat een prettige sfeer altijd voorop, maar ik deins er ook niet voor terug om jou uit te dagen, want de meest geweldige dingen liggen vaak buiten je eigen comfort zone. Ik help jou op een veilige en prettige manier om in jouw ‘magic zone’ te komen.

Praktisch betekent dat, dat ik eerlijk en direct met je communiceer en probeer jou uit jouw comfort zone te halen, zodat je out of the box kunt gaan denken. Ik deins er niet voor terug om de vinger op de zere plek te leggen, zodat jij anders naar jouw onderneming gaat kijken. Waar liggen knelpunten, maar vooral, waar hangt bij jou laaghangend fruit? Wat zijn nu die diensten of producten binnen jouw bedrijf die met misschien een kleine aanpassing, veel meer op kunnen leveren dan ze nu doen? Als bedrijfscoach help ik jou dus met het optimaliseren en maximaliseren van wat er al is, om daarna een volgende stap te zetten. Ik focus hierbij op oplossingen, kansen en mogelijkheden.

Natuurlijk help ik niet alleen met het opdoen van ideeën, ik ben er ook voor je wanneer je behoefte hebt aan concrete oplossingen en suggesties. Doordat ik al meer dan 25 jaar ervaring heb als zelfstandig ondernemer  binnen het MKB en in die tijd veel zakelijk inzicht heb ontwikkeld, weet ik ook van veel praktische zaken en help je daar graag bij.

Wanneer je coaching bij mij volgt, dan mag je gratis mijn workshop Hocus Pocus Focus volgen. In deze workshop leer je door middel van praktische tips om meer te focussen. Door deze verbeterde focus gaat het rendement van jouw onderneming omhoog.

Praktische zaken

Even praktisch, want dit wil je vast ook weten. Een coachingssessie met mij duurt minstens een uur. En uit ervaring blijkt dat mijn coaching zich snel terugverdient.

Wanneer je coaching bij mij volgt, kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidie, zoals bijvoorbeeld “De Startversneller”. Ik kan je hier alles over vertellen.

Wanneer je contact met me opneemt voor kennismaking, dan reageer ik binnen 24 uur. Het is meestal mogelijk om al binnen 5 werkdagen onze eerste sessie op weg naar meer succes in te plannen.