Laat samen met ondernemerscoach Roeland Bridié jouw bedrijf opbloeien

Succesvol zijn en blijven, ondernemerscoach Roeland Bridié zorgt samen met jou voor de juiste focus
0 +
jaar ervaring
0 +
ondernemers gecoacht
0 %
toewijding

Wie gingen je voor?

Ik heb gekozen voor Roeland als mijn ondernemerscoach omdat ik graag met mensen werk uit mijn netwerk en omdat hij ruim 25 jaar praktijkervaring als ondernemer heeft. Deze praktijkervaring leek mij erg bruikbaar. Ik was op zoek naar onafhankelijk advies en een stok achter de deur om met mijn bedrijf te groeien; ik merkte dat ik vooral bleef hangen in de dagelijkse sleur van de dag. Ik heb veel ideeën, alleen geef ik die ‘geen handen en voeten’. Tijd voor verandering: ik wilde met Roeland als mijn business coach aan de slag om de ideeën uit te werken tot winstgevende diensten en producten. En dat is gelukt! We hebben in drie sessies het complete www.seooptimalisatie.nu van idee tot werkend product opgeleverd! Roeland is hierin mijn ‘stok achter de deur’ geweest, omdat ik de drive had om voor iedere sessie weer iets gerealiseerd te hebben zodat ik hem dit kon laten zien. Daarnaast heeft hij tijdens dit proces veel drempels en beren op de weg weggehaald. Kortom, Roeland heeft mij veel bruikbare feedback gegeven en ik heb hem leren kennen als een eerlijk persoon die prettig in de omgang is. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we ons eerste resultaat al snel hebben behaald. Zijn aanpak heeft dus gewerkt 😉

Arjan Marsman - Webplace4u

Via mijn netwerk kreeg ik de tip om contact op te nemen met Roeland. Geweldig om al in het eerste telefoongesprek de diepte in te kunnen en daarom mijn complimenten over de (vak) kennis van Roeland. Hij weet wat hij doet en waarom. We sparren binnenkort verder!

Lars Ros - Manfulness

Ik kan Roeland Bridié het beste omschrijven als een van meest integere mensen die ik ken. Volgens mij werken we al tien jaar samen en kan ik vanuit die ervaring oprecht concluderen dat hij een solide, betrouwbare en enthousiaste zakenpartner is. Een man waar je op kan bouwen!

Chris Bos - CrossBizz

Persoonlijk vind ik Roeland een fantastische coach. Ik werk nu enkele maanden met hem samen en het heeft me al veel concrete dingen opgeleverd. Door zijn coaching heb ik een kracht in mezelf weten te vinden waarvan ik hem onderweg verloren was. Ik ga dan ook zeker nog een tijd met Roeland door

Maarten Raaijmakers - Netraam

"Laaghangend fruit plukken" was één van de vele tips die ik kreeg tijdens een gesprek met Roeland. Dat heb ik gedaan en met succes: ik heb een nieuwe (grote) opdracht gekregen. Zijn coaching werpt dus direct zijn vruchten af!

Corynne de Vocht - 138coco

Roeland brengt in de coaching veel positieve energie met zich mee. Er is tijdens de sessies alle ruimte om in te brengen waar ik aan wil werken. Na iedere sessie heb ik nieuwe inzichten en concrete acties waar ik mee aan de slag kan. Ik word aan het denken gezet en gestimuleerd de stappen buiten mijn comfortzone eens écht te zetten 🙂

Milou van Toor - Praktijk Lukkie

Na een interessante workshop 'Hocus Pocus Focus' (mét direct toepasbare tips voor een effectievere en leukere (thuis)werkdag), deze week een 1-op-1 coachingsgesprek met Roeland gehad. Met een paar scherpe vragen, optimistische voorbeelden en prikkelende tips gaf hij me binnen een uur al meteen een paar goede handvatten om verder te kunnen met de vragen, uitdagingen en worstelingen die ik als startende ondernemer tegen ben gekomen. Bedankt Roeland!

Mark van der Mee - MplusM

Roeland is als partner verbonden aan Startup Nijmegen. Hem heb ik leren kennen als een prettige gesprekspartner, die positief in het leven staat en volop denkt in mogelijkheden. Hij luistert en vraagt door, zodat jijzelf weer richting kan bepalen.

Marloes van der Kemp-Jansen - Het Nijmeegs Lopertje

Roeland denkt actief met je mee en komt met actiepunten die je direct kunt implementeren. Ik kan hem zeker aanraden om eens mee te sparren.

Safak Ciftci - Nobleton

Roeland verteld de waarheid en zegt waar het op staat, wat ik als positief heb ervaren. Belangrijke punten om je bedrijf te laten groeien op een inspirerende manier. Zeker aan te raden!

Maurice Kooiker - Groot Online