Laat samen met ondernemerscoach Roeland Bridié jouw bedrijf opbloeien

Succesvol zijn en blijven, ondernemerscoach Roeland Bridié zorgt samen met jou voor de juiste focus
jaar ervaring
0 +
ondernemers gecoacht
0 +
toewijding
0 %

Wie gingen je voor?

Out of the box denken. Ik doe het als trainingsacteur. Waarom dan zo weinig als ondernemer / zelfstandige? Het is een van de inzichten, die ik opdoe tijdens het gesprek met Roeland Bridié. Schakelend van enthousiaste, extraverte spraakwaterval naar luisterend oor én weer terug zet hij me herhaaldelijk aan het denken. Out of the box denken, wel te verstaan. Want nadenken binnen de bekende kaders, dat heb ik dit jaar al meer dan genoeg gedaan. Dat is in dit gesprek wel anders. Doordat Roeland vanuit een totaal andere invalshoek met me meedenkt, biedt hij een verfrissend perspectief. Daarnaast werkt zijn enthousiasme aanstekelijk. Praktisch stuiterend loop ik terug naar mijn auto, met genoeg stof om 'out of the box' over na te denken.

Beste Roeland,
Natuurlijk ben ik bereid om mee te werken aan de review voor op je website, zie hieronder.
En nogmaals bedankt voor de fijne en constructieve samenwerking!
- Keuze voor Roeland
Een goede vriend was al begonnen met coaching bij Roeland en die was heel enthousiast en nam me mee naar de workshop "Hocus, Pocus, Focus". Aan het einde van de workshop had ik een gratis gesprek gewonnen met Roeland. Maar volgens mij was dat geen toeval, want tijdens de workshop hadden we al een goede klik.
- Beoogde resultaat coaching
Nieuwe inspiratie opdoen om mijn idee van de grond te krijgen. Met de nieuwe inzichten van Roeland en de stok achter de deur, heb ik een grote sprong gemaakt in het realiseren van mijn idee. Op zijn advies sloot ik me aan bij StartUp, waar ik vele nieuwe ondernemers heb ontmoet, die me ook hebben kunnen helpen met promotie materiaal en opzetten website.
- Concreet resultaat
Inschrijving bij KvK en start maken met eigen website
- Bijdrage Roeland
Kritische en opbouwende feedback geven
- Ervaring aanpak als coach
Dankzij zijn ervaring en inspirerende invalshoek, stimuleert Roeland om het beste uit jezelf te halen. Meedenkend, maar ook af en toe streng. Ik durfde me zonder voortgang niet te melden bij het volgende gesprek.
- Drie persoonskenmerken van Roeland
Enthousiast, meedenkend en inspirerend
- Ervaring coaching
Een prettige samenwerking met een ervaren en toch moderne coach. Roeland heeft veel kennis en kunde in huis, en weet hoe en wanneer wat in te zetten.

Ik heb gekozen voor Roeland als mijn ondernemerscoach omdat ik graag met mensen werk uit mijn netwerk en omdat hij ruim 25 jaar praktijkervaring als ondernemer heeft. Deze praktijkervaring leek mij erg bruikbaar. Ik was op zoek naar onafhankelijk advies en een stok achter de deur om met mijn bedrijf te groeien; ik merkte dat ik vooral bleef hangen in de dagelijkse sleur van de dag. Ik heb veel ideeën, alleen geef ik die ‘geen handen en voeten’. Tijd voor verandering: ik wilde met Roeland als mijn business coach aan de slag om de ideeën uit te werken tot winstgevende diensten en producten. En dat is gelukt! We hebben in drie sessies het complete www.seooptimalisatie.nu van idee tot werkend product opgeleverd! Roeland is hierin mijn ‘stok achter de deur’ geweest, omdat ik de drive had om voor iedere sessie weer iets gerealiseerd te hebben zodat ik hem dit kon laten zien. Daarnaast heeft hij tijdens dit proces veel drempels en beren op de weg weggehaald. Kortom, Roeland heeft mij veel bruikbare feedback gegeven en ik heb hem leren kennen als een eerlijk persoon die prettig in de omgang is. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we ons eerste resultaat al snel hebben behaald. Zijn aanpak heeft dus gewerkt 😉

Nogmaals erg veel dank voor je heldere en enthousiaste manier van sparren. Een scala aan onderwerpen kwam voorbij -gedurende onze heerlijk boswandeling en hebben dit pallet dan ook samen geraakt! Ik houd erg van "bewust coaching", waarin je afwisselend, inspirerend, confronterend dan weer explorerend optrad. Achtereenvolgens spraken we over hoe mijn bedrijf op termijn te verkopen en wat we daarvoor nu al moeten doen. Ik hoef dat gelukkig niet alleen te doen, sterker nog het is wijs om experts op bepaalde onderwerpen tijdig deelgenoot van mijn plannen en uitvoeringen te laten zijn. Meerjarenplan gaat me daarbij helpen!

Een coachgesprek met Roeland is erg motiverend en bied goede ondersteuning in mogelijkheden voor nu en in de toekomst, met name over het gesprek van ons bedrijf QR-FIT. Wij zijn hierdoor gerichter gaan werken, sterke en haalbare targets gaan stellen en vooral een toekomstvisie gaan maken en realiseren. De adviezen en hulp binnen het gesprek bied niet alleen de mogelijkheid dit in te zien, maar doormiddel van realistische stappen dit alles ook te bereiken. Je wordt dus op een pad gezet waar je zelf nooit over zou nadenken. In zijn geheel dus erg leerzaam en bruikbaar in de praktijk om je bedrijf/organisatie vanuit jezelf een extra boost te geven!

Via mijn netwerk kreeg ik de tip om contact op te nemen met Roeland. Geweldig om al in het eerste telefoongesprek de diepte in te kunnen en daarom mijn complimenten over de (vak) kennis van Roeland. Hij weet wat hij doet en waarom. We sparren binnenkort verder!

Ik kan Roeland Bridié het beste omschrijven als een van meest integere mensen die ik ken. Volgens mij werken we al tien jaar samen en kan ik vanuit die ervaring oprecht concluderen dat hij een solide, betrouwbare en enthousiaste zakenpartner is. Een man waar je op kan bouwen!

Persoonlijk vind ik Roeland een fantastische coach. Ik werk nu enkele maanden met hem samen en het heeft me al veel concrete dingen opgeleverd. Door zijn coaching heb ik een kracht in mezelf weten te vinden waarvan ik hem onderweg verloren was. Ik ga dan ook zeker nog een tijd met Roeland door

"Laaghangend fruit plukken" was één van de vele tips die ik kreeg tijdens een gesprek met Roeland. Dat heb ik gedaan en met succes: ik heb een nieuwe (grote) opdracht gekregen. Zijn coaching werpt dus direct zijn vruchten af!

Roeland brengt in de coaching veel positieve energie met zich mee. Er is tijdens de sessies alle ruimte om in te brengen waar ik aan wil werken. Na iedere sessie heb ik nieuwe inzichten en concrete acties waar ik mee aan de slag kan. Ik word aan het denken gezet en gestimuleerd de stappen buiten mijn comfortzone eens écht te zetten 🙂

Na een interessante workshop 'Hocus Pocus Focus' (mét direct toepasbare tips voor een effectievere en leukere (thuis)werkdag), deze week een 1-op-1 coachingsgesprek met Roeland gehad. Met een paar scherpe vragen, optimistische voorbeelden en prikkelende tips gaf hij me binnen een uur al meteen een paar goede handvatten om verder te kunnen met de vragen, uitdagingen en worstelingen die ik als startende ondernemer tegen ben gekomen. Bedankt Roeland!

Roeland is als partner verbonden aan Startup Nijmegen. Hem heb ik leren kennen als een prettige gesprekspartner, die positief in het leven staat en volop denkt in mogelijkheden. Hij luistert en vraagt door, zodat jijzelf weer richting kan bepalen.

Roeland denkt actief met je mee en komt met actiepunten die je direct kunt implementeren. Ik kan hem zeker aanraden om eens mee te sparren.

Roeland verteld de waarheid en zegt waar het op staat, wat ik als positief heb ervaren. Belangrijke punten om je bedrijf te laten groeien op een inspirerende manier. Zeker aan te raden!