Laat samen met ondernemerscoach Roeland Bridié jouw bedrijf opbloeien

Succesvol zijn en blijven, ondernemerscoach Roeland Bridié zorgt samen met jou voor de juiste focus
jaar ervaring
0 +
ondernemers gecoacht
0 +
toewijding
0 %

Workshop Hocus - Pocus - Focus

Wil jij als ondernemer ook:
  • meer tijd kunnen besteden aan belangrijke zaken?
  • minder stress ervaren?
  • concrete en praktisch toepasbare tips voor meer focus?
  • je minder laten afleiden door de dingen die voorbij komen?

Volg dan mijn workshop Hocus – Pocus – Focus.

Waarom een workshop over focus? Omdat uit mijn gesprekken met ondernemers telkens weer blijkt dat de meesten moeite hebben met het vinden en behouden van de juiste focus op de belangrijkste zaken. Maar ook omdat ik uit eigen ervaring weet hoe lastig het is om als ondernemer, zeker in de huidige omstandigheden, te blijven focussen op die zaken die jou en jouw onderneming echt verder kunnen brengen.

Tijdens deze interactieve workshop help ik je door het aanreiken van kennis, inzicht en vaardigheden om meer focus in jouw ondernemerschap en werk te krijgen. Als je onvoldoende grip op jouw aandacht hebt, waai je met alle winden mee, kost het meer tijd om jouw doelen te bereiken en neemt de stress toe. Deze workshop is een eerste stap naar het aanbrengen van meer focus, zodat je weerbaarder wordt tegen stress en productiever zult zijn. Na afloop ben je in het bezit van praktische tips en handvatten om direct toe te passen in de praktijk.

De workshop wordt regelmatig live gegeven. Op dit moment staat de volgende workshop gepland:
– Dinsdag 29 augustus 2023 van 16.30 tot 18.00 uur bij StartClub Arnhem (deelname is kosteloos), graag vooraf aanmelden via de website van StartClub Arnhem.

VOL = VOL. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! 

Ik kijk er naar uit jou te helpen bij het ontwikkelen van meer focus!

Aanmelden workshop

In het webinar Hocus Pocus Focus geeft Roeland je handige en vooral praktische tips om effectiever te werken met meer aandacht en focus. Hij laat je heel duidelijk zien hoe dat eigenlijk werkt in je brein: focussen. Met gerichte adviezen die je meteen toe kunt passen in je eigen werkritme en agenda, legt hij uit hoe je productiever kunt werken. Het heeft mij precies dat zetje gegeven dat ik nodig had om te stoppen met honderd dingen tegelijk doen en beter te focussen op al mijn taken. Dank voor het fijne webinar!

Vorige week woonde ik een webinar bij met de titel Hocus, Pocus, Focus. Buitengewoon interessant en nuttig met tal van praktische tips die ik direct kon toepassen. Dank Roeland Bridié en StartUp Nijmegen voor het verzorgen hiervan.

Helemaal mee eens Saskia! Wat een geweldig optreden en wat kan Roeland het duidelijk en boeiend vertellen.
Roeland Bridié, een optimistische en selfmade entrepreneur en vertrouwd adviseur demonstreerde op een ongelooflijk gevoelige en interactieve manier de groeiprincipes van zijn MasterClass: Hocus, Pocus, Focus!

Zijn toehoorders bleven betrokken, wat er ook gebeurde. Ik ben waarschijnlijk niet de enige die ervan overtuigd is dat deze spreker volle zalen zal trekken, al helemaal wanneer het coronatijdperk achter de rug is.
Een zeer gefocuste en gemotiveerde Bridié onthulde in een online webinar van slechts anderhalf uur, onze belangrijkste dagelijkse "speciale momenten van de waarheid". Ik heb zelfs al mijn 'not-to-do-list' voorbereid. Dank je wel.

Na een één op één gesprek met Roeland heb ik deelgenomen aan zijn workshop Hocus - Pocus - Focus. Zijn workshop is leerzaam en interactief. Door middel van praktische tips en opdrachten geeft Roeland je veel kennis omtrent focussen op de werkvloer. Je kan daarna ook echt aan de slag!