Laat samen met ondernemerscoach Roeland Bridié jouw bedrijf opbloeien

Succesvol zijn en blijven, ondernemerscoach Roeland Bridié zorgt samen met jou voor de juiste focus
jaar ervaring
0 +
ondernemers gecoacht
0 +
toewijding
0 %

Roeland Bridié: positief, creatief en resultaatgericht

Meer dan 25 jaar ben ik ondernemer binnen het MKB en ben daardoor gelouterd, gepokt en gemazeld. Ik denk dat ik zo ongeveer alle facetten van het ondernemerschap gezien heb: de mooie en de minder mooie. Ik heb meerdere successen behaald en enkele tegenslagen gekend. Van nature ben ik een echte overlever met een groot aanpassingsvermogen. Ik anticipeer op verandering en zet tegenslagen om in kansen en mogelijkheden. Deze ervaringen zet ik als ondernemerscoach in om jouw onderneming te reorganiseren en succesvoller te maken.

Wanneer ik coach, werk ik niet alleen vanuit theorieën en economische modellen, maar ga ik vooral uit van praktisch toepasbare ideeën, oplossingen en verdienmodellen die écht bijdragen aan de groei en continuïteit van jouw onderneming. Ik haal niet enkel wijsheden uit boeken, maar werk samen met jou met real life tools die ik heb vergaard tijdens mijn ondernemerschap. Je kunt wel zeggen dat ik de universiteit van ondernemerschap heb doorlopen en deze kennis en ervaring deel ik graag met jou!

Ik begon mijn carrière op de Hotelschool. In de eerste jaren na deze opleiding heb ik mijn basis gelegd in de klassieke horeca, waar ik een stevige basis heb gelegd in klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Hierna ben ik me gaan focussen op de ontwikkeling van mensen (Maximalisatie van Menselijk Potentieel) en ben ik ondernemers, werknemers, management, werkzoekenden, studenten, et cetera gaan coachen en trainen.

Anderen over Roeland

  • “Jouw coaching is de beste investering in de afgelopen 5 jaar”
  • “Ik krijg veel energie van het optimisme van Roeland”
  • “Roeland geeft zulke goede tips, dat ik ze met plezier uitvoer!”

Wil jij ook zo’n positieve uitspraak kunnen doen na mijn businesscoaching? Plan dan snel een afspraak in om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen